Het opzetten van de projecten en de leidinggevende functies binnen de projecten
en het in contact staan met sponsoren gebeurt geheel vrijwillig vanuit Malawi en Nederland.
Tevens worden er door de Stichting geen reiskosten gemaakt voor eventuele vliegtickets e.d.
In Malawi wordt samengewerkt met gekwalificeerd lokaal personeel die voor een vergoeding werken
om in hun onderhoud te kunnen voorzien.
Het werk van de Stichting wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en donateurs.


UW HULP IS HARD NODIG!

Voor 20 euro per maand kunt u een kindje in Kande 'adopteren'! Zij krijgen hiervoor gezonde voeding, 'familie', gezondheidszorg en een opleiding. U kunt met uw adoptiekind communiceren en de reislustigen onder u kunnen het kind ook opzoeken in Malawi. U geeft dit kind een eerlijke kans op een mooie en gezonde toekomst!
U kunt ook besluiten het hele project te steunen met een gift, incidenteel of structureel, alle donaties zijn dringend nodig en van harte welkom.
Heeft u zelf een idee voor een sponsor- of inzamelingsactie, we horen het graag. 
Denkt u ook aan het schenken van een donatie i.p.v. het ontvangen van een kerstpakket, mogelijk te organiseren met een organisatie waar u voor werkt of uw eigen bedrijf.
 

Hoe kunt u ons project steunen

Elke gift is welkom en wordt goed besteed. U dient zelf, middels een automatische of tussentijdse overschrijving, uw gift over te maken op onze bankrekening of direct online doneren via iDeal, CreditCard of bankoverschrijving. Fiscaal voordelig periodiek schenken is mogelijk d.m.v. een gratis overeenkomst via de Belastingdienst. Kijk ook voor meer informatie hierover bij Veelgestelde vragen.
 

Doneren met iDEAL, Credit Card of bankoverschrijving

Het is ook mogelijk om uw donatie over te maken met iDEAL. Met iDEAL kunt u online betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Klik hier om uw bank en een bedrag te kiezen om zo uw donatie naar ons over te maken.

Vul hieronder het gewenste bedrag in en druk op 'doneren'. Vervolgens kunt u online dit bedrag afrekenen via iDeal, Credit Card of bankoverschrijving.


Produkt

Donatie via iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk het gewenste bedrag doneren. U betaalt uw donatie in de vertrouwde internet betaalomgeving af, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Donatie via PayPal
Via PayPal kunt u snel en veilig met uw PayPal account of Credit Card een bedrag doneren aan Healthy Malawi. Wij handelen alle donaties met zorg af en er worden nooit creditcard gegevens opgeslagen of verstuurd.

Donatie via bankoverschrijving
Indien u kiest om te doneren via een bankoverschrijving dan ontvangt u de instructies per email. In deze email staat het bankrekeningnummer en de benodigde gegevens.

De Belastingdienst in NL heeft onze stichting erkend als een instelling waar van de giften door de gevers als een aftrekpost mag worden opgevoerd. Hierdoor kan een gedeelte van de gift worden terug gevraagd van de Belastingdienst. Lees verder